Brunej

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Brunej

Продаје се некретнина у Брунеју Даруссалам

Брунеј или Султанат из Брунеја, званично назван Нагара Брунеи Даруссалам, је мали народ смештен на острву Борнео, подељен на два дела. Граничи са Малезијом и погледом на Јужнокинеско море. Познат је по својим плажама и тропским шумама, од којих је већина део заштићених резервата које карактерише велика биолошка разноликост. Главни град, Бандар Сери Бегаван, дом је раскошне џамије Јаме'Аср Хассанил Болкиах са 29 златних купола. Величанствена палача главног града Истана Нурул Иман резиденција је садашњег султана из Брунеја. С изузетком обале према Јужном кинеском мору, она у потпуности граничи с Малезијом.

Просјечна откупна цијена некретнина за продају у Брунеју пала је 11% у односу на исто раздобље прошле године, показује индекс цијена који је објавило монетарно тијело Брунеа Даруссалам (АМБД).

Централна банка је данас објавила свој први индекс цена некретнина (РППИ), који процењује услове на тржишту некретнина и прати промене просечне цене стамбених објеката у сва четири округа.

АМБД је тврдио да ће индекс цене некретнина за продају у Брунеју мерити приступачност власништва над кућама у Брунеју и такође може послужити као макроекономски показатељ економског раста и финансијске стабилности.

Већина трансакција за продају некретнина у Брунеју су породичне куће (51%), затим куће са терасама (22%), терасасте куће (16%), станови (7%) и земљишта (4%).

Студија коју је прошле године спровела Универзитет у Брунеју Даруссалам утврдила је да су породични односи и политика становања значајно утицали на обрасце куповине некретнина на продају у Брунеју.

Брунеј има јединствено тржиште некретнина због присуства велике понуде јавних станова за грађане.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 3313

Prodaja Двособан стан, Brunej, Bandar Seri Begawan, Bandar Seri Begawan, center

109,948,416.00RSD
Prodaja
Двособан стан

100 m²
Лилиум Гарден се налази у центру града и налази се у центру града, а налази се у улици Сидес сандстрендер. Томтен је осмислио 7 луксузних блокера као ...
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB